Scăzut de Carbohidrați Diete – Adevărul asupra a ceea Ce ar Trebui să Știi

Diete au dat o mulțime de presă în ultimii ani ca greutate devine mai mult și mai mult de o problemă, și consumul de calorii alimente comoditate a crescut. Unele diete susțin succes enorm, dar mulți oameni le consideră dificile și descurajarea. Chiar dacă au pierdut în greutate inițial, au găsit de lire sterline adună din nou după ce ei opri de regim.

Unul extrem de popular dieta este dieta saraca in carbohidrati.

Pentru că a ridicat conținut de carne, acestea sunt foarte populare, în parte pentru că ei apeleaza la bărbați. Inițial ele se permite numai ½ – 2 ½ oz de carbohidrati pe zi. Chiar unele legume nu sunt permise. Oamenii mananca proteine și grăsimi, cum ar fi carne, ouă și brânză, motivul fiind că carbohidrați duce la creșterea nivelului de insulină, în care grăsimea nu poate fi rupt în jos.

Numai grasimi si proteine semnal de enzime din organism care să ne anunțați atunci când suntem complet; prin urmare, carbohidratii nu ne umple. Carbohidratii sunt, de asemenea, rupt în jos și trece prin intestin mai repede, care este motivul pentru care puteți fi foame atât de curând după ce le mănânci. Acest lucru explică de ce mulți oameni pe o dieta saraca in carbohidrati, de fapt mananca mai putine calorii, chiar dacă proteinele si grasimile au mai multe calorii pentru fiecare gram consumat. http://provocaredefitness.info

Desigur, dacă alegeți să taie un grup de alimente majore, cum ar fi carbohidrati, corpul tau este lipsit de vitale, vitamine și minerale, cum ar fi vitaminele B în boabe. Acest lucru poate duce la o reducere a energiei astfel încât să nu va simțiți atât de înclinat să-și exercite. Unii oameni au, de asemenea, un pic de dificultate în digestia proteinelor și a grăsimilor la acest nivel scăzut de carbohidrați cât mai mare de proteine alimente sunt acide, care poate duce la probleme renale și hepatice. Reducerea în mod considerabil pe fibre poate duce la constipatie precum și reducerea la eliminarea toxinelor din colon.

Unul dintre principalele motive pentru care aceasta dieta functioneaza pentru o mulțime de oameni este că au tăiat un aliment la care au intoleranță, de grâu este un bun exemplu. Mulți oameni castiga in greutate, deoarece acestea au dificultăți în digestia grâu. Dieta, de asemenea, ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge stabil, care oferă energie și reduce pofta de mâncare.